Oldalak

Aukciós oldalak

Aukciós oldalakon történő kereskedés nagyon egyszerű, és néha izgalmas. Van amikor nagyon bosszantó, amikor az utolsó másodpercben nyeri meg valaki azt a terméket, amit nagyon akartál.

Nézzük meg a két oldalát, hogy mért jó vásárolni, és mért jó eladni ilyen aukciós oldalakon.

Miért jó vásárolni?
A legtöbb termék vagy gagyi, vagy hamis, azonban azok a termékek, amik újként vagy használtként vannak hirdetve, jóval olcsóbban megvásárolhatóak, mint a boltban. (legyen akár új, akár használt)
Mivel a partnerek értékelik egymást, így láthatod, hogy az eladó az utóbbi tranzakciók esetén milyen értékelést kapott. Így ellenőrizheted, hogy mennyire korrekt, megbízható az eladó.
 
Miért jó eladni?
Ha van egy terméked, amit próbáltál már boltban eladni, de nem kaptál érte annyit, amennyit szerettél volna, akkor itt megteheted. Valamivel többet kérhetsz érte, mint amennyiért máshol nem adtad el, és aki pont a te terméked keresi, még olcsóbban is megkapja, mintha használt boltban vette volna meg.

Tanács:
Legyél mindig korrekt, hogy pozitív értékeléseket kapj. Egy jó üzlet alapja a bizalom. Ha korrekt eladó-vevő vagy, akkor partnereid szívesen kötnek majd üzletet veled.
Ha valami hibája van a termékednek, azt mindenféleképpen jelezd, nehogy meglepetés érje a vevőt.

Milyen oldalak léteznek, melyeken lehet kereskedni?
Látogass vissza, és írunk róluk.